top of page

Cursuri de robotică

Modulul I: Pregătitor

Inginer de Mic

Nivel

Vârsta

7 - 10 ANI

Se adresează copiilor din clasele I - IV, așa că cel mic trebuie să știe să scrie de  mână și să citească.

Se pune accent pe programare vizuală și experimentare. Și, evident, se încurajează meșteritul în laboratorul de robotică. Kit-ul robotic pe care se lucrează va ramâne în posesia copilului. 

Se adresează celor care au deja cunoștințe de matematică dobândite la școală (clasele V - XI) sau celor care au absolvit cu succes Modulul I. Kit-ul pe care se lucrează pentru construirea robotului (placa de dezvoltare, sistem cu motoare, senzor distanța etc.) va ramâne în posesia copilului. Se pune accent pe construirea, programarea și controlarea unui robot 100% funcțional.

Modulul III: Intermediar

Robotician Senior

Nivel

Vârsta

10 - 17 ANI

Se adresează celor care au deja cunostințe de Robotică și Programare și au absolvit cu succes Modulul II. (clasele V - XI). Se pune accent pe personalizarea roboților și extinderea funcționalității acestora. Se adaugă senzori noi și se scrie cod mai complex.

Kit-ul pe care se lucrează pentru extinderea funcționalității robotului (gripper, driver gripper, LCD, senzor de culoare, senzor gesturi) va ramâne în posesia copilului.

Se adresează celor care au absolvit cu succes toate modulele anterioare. Se va pune accent pe utilizarea creativă a cunoștințelor și abilităților tehnice dobândite anterior. În echipe, copiii își vor asuma rolul de atreprenori și vor inova pentru a răspunde unor probleme reale. Totul, în cadrul unor simulări de situații de business reale.

Modulul II: Începător

Robotician Junior

Nivel

Vârsta

9 - 17 ANI

Modulul IV: Avansat

Antreprenor în Tech

Nivel

Vârsta

11 - 17 ANI

GRATUIT

Vino și tu la un atelier de Robotică!

Robotica este o pasiune inteligentă.

bottom of page