top of page

Academia inventeaza.ro

Hai să vedem: de ce să îți aduci copilul la noi? În primul rând pentru că ne pasă de el.

 

Existăm încă din 2011 și punem mare preț pe valorile părintelui și ale copilului, pentru că sunt și valorile noastre: Pasiune, Creativitate, Bucurie, Disciplină, Echipă. Vrei să vezi ce poate copilul tău? Îți va arăta el însuși, va insista să-ți arate! Va veni acasă și îți va arăta ce colegii lui de clasă poate nici nu s-au gândit să facă, deși acesta e viitorul: Robotică.
 

Înainte de a forma echipe frumoase de copii, am format noi o echipă. Am crescut împreună, am inițiat proiecte și le-am dezvoltat cu succes. Am fost primii în acest domeniu în România.

 

Am obținut rezultate care i-au inspirat și pe alții (Premiul al III-lea Da Vinci 2016 - concurs de inovatie, Mențiune, Da Vinci 2016 - concurs de inovație, Premiul al II-lea la HackTM 2014, Premiul 1 Yahoo Open Hack 2011, Premiul 1 Webstock 2011, Mențiune Inventika 2011).Ție ți-ar fi plăcut să crești într-un mediu prietenos, creativ, educativ și distractiv în același timp? Dar cui nu i-ar fi plăcut?

 

Copilul tău are această Ocazie. Da, Ocazie cu O mare. Iar noi avem Ocazia de a da contribui, în felul nostru, la valorizarea unor generații care vor schimba în mod real România.     


 

Despre program

Academia inventeaza.ro este un program educațional „before & after school” de tip STEAM*, care are la bază deprinderea de noțiuni practice de Programare, Robotică, Electronică și Mecanică. Programul îmbină utilizarea tehnologiei cu joaca educativă și este complementar cunoștințelor dobândite la școală de copiii cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani.

Ce înseamnă STEAM?

Acest program este dezvoltat pe baza conceptului educaţional de tip STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics), având o abordare interdisciplinară şi aplicată.

 

Fiind o activitate complementară programului şcolar obligatoriu, scopul principal al Academiei inventeaza.ro este acela de a învaţa tinerii CUM să pună în aplicare, în viaţa de zi cu zi, cunoştinţele dobândite la școală.

 

Astfel, STEAM integrează cele cinci discipline într-o paradigmă de învăţare care corespunde cerinţelor prezente sau viitoare ale lumii reale.​     

 

Laboratorul de Robotică

bottom of page